KINGSCLIFF MID-RISE DEVELOPMENT

Duel zoned property located on the main strip of Kingscliff. This 4 story mid-rise development consists of commercial spaces to the ground floor with holiday letting residential accommodation to the upper stories. Working closely with the builder to design timeless, coastal sensitive holiday apartments.

COMPLETION: LATE 2019


BRISBANE KITCHEN RENOVATION

Beautiful mid-century modern home located in Ferny Hill Brisbane. The client approached us to come up with an innovative solution to extend their existing kitchen, having to spatially plan one half of their home to do so. Being sensitive to the timeless architectural elements throughout the home, a contemporary take on a mid-century modern kitchen is in the works.

COMPLETION: OCTOBER 2019


NFA head quarters

COLLABORATION WITH PEDDLE THORP

National Fisheries Authority located in Port Moresby, Papua New Guinea. This office renovation required new branding and a fresh identity. The primary design challenge for us was to create spaces that reflected the companies new identity whilst providing a variety of working environments that would accommodate the unique work done by the company. We designed custom joinery using oxidized metals and soft timbers to create a story for the building. The office is versatile and has cultural significance through the choice of colours, textures and materials.

COMPLETION: LATE 2020


FINANCIAL PLANNERS OFFICE

COLLABORATION WITH THE COMMERCIAL CONSTRUCTION CO

Located in the heart of Pottsville NSW. We were approached to maximize a small office space for a Financial Planner. The brief was to create a space that implements clever design whilst staying sensitive to the companies current clientele.

COMPLETION: MID 2019


aa png head quarters

COLLABORATION WITH PEDDLE THORP

Australian Awards Headquarters located in Port Moresby, Papua New Guinea. This office space was a renovation where we closely worked with the architect to inject personality and create interesting interior detailing elements within the space. The brief required cohesion of the design language whilst providing thoughtful creative ways of displaying brochures, books and spaces where staff can research.

COMPLETION: LATE 2018